Besplatna dostava u RH za narudžbe od 35 €

Search
Search
Close this search box.

Kad škare nisu opcija – kod kuće

Kada-skare-nisu-opcija-njega-kod-kuce-prominent-hair

Njega kose u vašem domu

prošlom blogu pisali smo o tome što činiti kada je kosa ispucana, suha, te kada se kao jedino rješenje čine škare, a klijent na to ne pristaje. Možda ste i sami bili u toj situaciji. Pisali smo koje salonske tretmane raditi, a ovdje nam je glavna tema koje proizvode za njegu koristiti doma.

Napredak u svijetu kozmetičke i beauty industrije toliko je rapidan da sada, na sreću, postoje vrhunske njege i proizvodi koje možete koristiti kod kuće, a da daju gotovo profesionalne rezultate. Oni su često i preporuka frizera kako da pr. što duže njegujete boju ili date svojoj kosi potrebnu njegu.

Pitali smo vlasnicu salona i frizerku Kristinu M. što ona predlaže svojim klijentima za redovito korištenje u ovakvim situacijama oslabljene kose, a ona je izdvojila SOLARIS Blond Boost njegujući regenerator za kosu proizvođača Eugene Perma, istaknuvši da su oštećenja plave kose često najveća.

Ovo je odličan proizvod za njegu nakon blajhanja kose, koji neutralizira neželjene tonove te uz njegu možete izvući hladni ton, pojačati svjetlinu ili sjaj kose, ovisno koji odabir maske napravite.

Iz ove kolekcije, dostupni su i SOLARIS Blond Care šampon za kosu, te SOLARIS Blond Care sprej za njegu izbijeljenje i posvijetljene plave kose, koji štiti od topline (do 230 °C) i čini kosu mekom.

Ubrzani tempo i idealna rješenja

Maloprije spomenuti napredak u beauty industriji najbolje se odražava u proizvodima koji djeluju brzo, možemo reći ekspresno, a da pri tom imaju vrhunsku učinkovitost. Jedan od takvih proizvoda je i XPRESS maska za kosu proizvođača Nirvel koja služi za brzu regeneraciju ekstremno suhe i oštećene kose. Drži se samo jednu minutu, a ujedno olakšava raščešljavanje i sušenje kose zbog keratina i kompleksa vitamina kojima obiluje.

Iz Nirvelove linije njege, Kristina nam je preporučila i SERUM na bazi silikona koji obnavlja i zaglađuje ispucale i oštećene vrhove.  Ako ste više fan sprejeva s finim mirisom, ARGAN Shine Spray divan je proizvod za sjajnu, svilenkastu i fleksibilnu kosu, koji ne masti, a smanjuje vrijeme sušenja za 50 % te tako dodatno štiti skraćujući vrijeme korištenja fena i toplinskih izvora koji dodatno isušuju i opterećuju kosu. Može se nanositi i na vlažnu i na suhu kosu.

Sličnih svojstava uz dodatno naglašenu hidrataciju, pronalazimo i u preparatu K-time CHIC DROPS koji uz hidrataciju, pruža glatkoću i sjaj, a pomaže u zaglađivanju kutikula i redifiniranju vrhova.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)